Boon Siew Honda Memperkenalkan CBR250RR Edisi Repsol

13th July, 2022

Maklumat Akhbar

Pulau Pinang, 13 Julai 2022 – Boon Siew Honda memperkenalkan Edisi Repsol CBR150R. Sejak dilancarkan pada September 2021, Honda CBR150R telah memperoleh reputasi dalam kalangan penunggang yang mempertimbangkan kemasukan yang canggih ke kancah sukan super dengan keseragaman prestasi, gaya dan cirinya.

Liveri Repsol yang ikonik pada Honda CBR150R akan menarik perhatian lagi kepada reka bentuk sporty agresif skema warna oren yang dibalut dengan jalur putih dipaparkan di sisi dan pembayang hitam pada fender. Rim dicat oren untuk memberikan CBR150R sentuhan sukan.

Nada ini juga dilengkapkan dengan lampu depan dwi-LED yang bertempur yang merangkumi DNA CBR250RR. Dilengkapi dengan ciri-ciri lain seperti brek cakera beralun dengan rim oren menyerlah yang menekankan penampilan sporty, dan Speedometer Digital sepenuhnya memberikan banyak maklumat basikal kepada penunggang.

CBR150R Repsol Edition dikendalikan oleh enjin DOHC sejukan cecair 150cc berkuasa yang disaluti warna gangsa, mampu menghasilkan kuasa puncak 12.0 kW @9,000rpm dan tork 13.7Nm @7,000 rpm digabungkan dengan transmisi 6-kelajuan.

CBR150R didatangkan dengan Sistem Brek Anti-kunci (ABS) di hadapan dan belakang yang menawarkan keselesaan penunggang dan keyakinan brek. Slipper Clutch juga merupakan ciri yang tersedia untuk meningkatkan pengalaman penunggang untuk operasi klac yang lebih mudah untuk keselesaan yang selesa.

Hanya 800 unit Honda CBR150R Repsol Edition akan ditawarkan kepada orang ramai. Pemilihan warna sedia ada akan terus tersedia.

Share: