Honda Sediakan Booth Terbesar Di Kuala Lumpur Bike Show Menampilkan Pakej Merdeka Menarik Dan Aktiviti Menggembirakan

24th August, 2023

Kuala Lumpur, 24 Ogos 2023 – Bersedia untuk kagum kerana Honda Motorcycle Malaysia dengan bangganya menyertai Pameran Basikal Kuala Lumpur 2023, yang berlangsung dari 24 hingga 27 Ogos 2023 di Pusat Dagangan Dunia (WTC), Kuala Lumpur. Pameran itu akan menonjolkan kumpulan 26 motosikal yang mengagumkan yang merangkumi pelbagai kategori, daripada Sukan Permotoran kepada Basikal Besar, Underbones dan Skuter.

Selain pameran basikal, pengunjung boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai pakej Merdeka kami yang sedang berjalan, menyertai aktiviti menarik dan menggembirakan yang dirancang sepanjang acara empat hari itu, dan memenangi barangan yang menyeronokkan dengan menyertai sesi pop kuiz kami.

Ketua Pegawai Eksekutif Boon Siew Honda, Encik Mitsuharu Funase menyatakan, “Dengan berbesar hati dan bersemangat saya berdiri di hadapan anda hari ini pada pembukaan Pameran Basikal Kuala Lumpur. Acara ini menandakan peristiwa penting untuk Boon Siew Honda sambil kami mempamerkan reka bentuk, teknologi dan rancangan terkini kami yang menentukan masa depan mobiliti pada dua roda.”

Encik Mitsuharu Funase menambah, “Pertunjukan Basikal Kuala Lumpur menyediakan kami platform yang luar biasa untuk mendedahkan pencapaian kami dan melibatkan diri dengan komuniti penunggangan. Kami amat menghargai kepercayaan dan sokongan yang anda, pelanggan dan rakan kongsi kami, berikan kepada Boon Siew Honda. Kepercayaan anda terhadap jenama kami yang mendorong kami ke hadapan, mendorong kami untuk berinovasi dan memberi inspirasi kepada kami untuk sentiasa melebihi jangkaan.”

Sorotan Aktiviti di Gerai Honda:

Pakej Merdeka 2023: Berlangsung dari 7 Julai 2023 hingga 3 September 2023 menampilkan harga tetap yang ditawarkan untuk Vario 125, Vario160 dan RS-X pada acara itu dan semua pengedar Impian X. Pembeli berpeluang untuk mendapatkan motosikal pada harga tetap serendah RM188/bulan dengan sama ada Chailease atau Parkson Credit.

Bertemu dan Salam dengan Penunggang Sukan Permotoran: Akan ada nota inspirasi daripada Shahrol Yuzy yang legenda dari Yuzy Racing. Pelumba yang turut mengambil bahagian ialah Zaqhwan Zaidi, Azroy Hakeem, Helmi Azman, dan Khairul Idham Pawi. Individu-individu berbakat ini akan berkongsi minat mereka untuk menunggang, pengalaman mereka di trek, dan pandangan mereka tentang dunia permotoran pada 26 Ogos dan berkongsi cerita yang akan menyemarakkan semangat para hadirin dan menggariskan keseronokan yang dialami oleh bermotosikal.

Simulator Jurulatih Menunggang Keselamatan: Para hadirin akan berpeluang untuk menyelami pengalaman menunggang yang selamat, menekankan komitmen Boon Siew Honda terhadap pendidikan penunggang dan keselamatan jalan raya.


Simulator Perlumbaan
: Pencari keseronokan boleh melepaskan syaitan kelajuan dalaman mereka dengan simulator perlumbaan canggih yang membawa peserta ke dalam dunia perlumbaan maya yang mendebarkan dan mengalami kedudukan duduk di Honda Superbike

Gerai Kamera 360˚: Abadikan keseronokan dari semua sudut dengan gerai kamera 360˚ yang inovatif, menawarkan perspektif yang mengasyikkan dan unik.

Penghormatan kepada Kemenangan

Pengunjung gerai Honda di Pameran Basikal Kuala Lumpur 2023 akan berpeluang menyaksikan koleksi trofi luar biasa yang mempamerkan kejayaan Honda dalam pelbagai disiplin adegan perlumbaan motosikal untuk tempatan dan serantau. Pameran yang menawan ini memberi penghormatan kepada sejarah kejayaan Honda dalam sukan Permotoran, menyerlahkan komitmen untuk menolak sempadan dan mencapai kehebatan di dalam dan di luar trek. Pameran trofi di gerai Honda berdiri sebagai bukti legasi kecemerlangan jenama dalam sukan permotoran. Daripada gelaran Keseluruhan Cub Prix yang diperolehi dalam litar perlumbaan mendebarkan di Asia untuk Kejuaraan Lumba Jalan Raya Asia, trofi tersebut melambangkan dedikasi, semangat, dan prestasi tiada tandingan yang telah menentukan had menolak dan mencapai tahap kejayaan tertinggi.

Flash Mob: Persembahan flash mob yang menggembirakan akan menyemarakkan acara dengan kejutan dan keseronokan, membuatkan para hadirin terpikat dengan tenaga.

Jom Sertai Kami

Honda Motorcycle Malaysia menyampaikan jemputan hangat kepada semua orang, daripada penggemar motosikal kepada keluarga yang mencari pengalaman yang tidak dapat dilupakan, untuk menyertai kami di The Kuala Lumpur Bike Show. Temui potensi menunggang, saksikan persembahan yang luar biasa, dan libatkan diri dalam aktiviti yang meraikan semangat bermotosikal.

Share: