Honda Skuterama Edisi 3 di AEON Mall Tebrau!

4th October, 2023

Johor Bahru, 4th Oktober 2023 – Bersedialah kerana Honda Motorcycle Malaysia dengan bangganya mempersembahkan Honda Skuterama Edisi 3 yang dinanti-nantikan! Berlangsung dari 12 Oktober hingga 15 Oktober 2023, di AEON Mall Tebrau yang sibuk, acara ini menjanjikan akan menjadi lebih riang berbanding sebelum ini.

Selepas kejayaan meriah dalam edisi pertama kami di IOI City Mall Putrajaya pada bulan Julai, di mana kami menerima kunjungan duta Honda Motorcycle Hairul Azreen, untuk sesi bertemu dan salam, Edisi 2 membawa keseronokan ke tahap yang baru dari 14 September hingga 17 September , 2023, di KTCC Mall.

Edisi 2 dipenuhi dengan aktiviti yang menarik, termasuk jualan barangan, sesi mewarna kanak-kanak, sudut MotoGP PS5 yang mendebarkan, “Spot the Difference” yang mengusik minda, simulator Riding Trainer, dan dinding interaktif “Bersama Honda.”

Salah satu aktiviti menonjol Edisi 2 ialah dinding “Bersama Honda”. Di sini, pengunjung berkongsi detik-detik paling dihargai mereka dengan motosikal Honda, menampal nota melekat dengan kisah-kisah menyentuh hati yang mencipta permaidani pengalaman yang tidak dapat dilupakan. Kenangan ini kemudiannya diabadikan di media sosial, mengongsikan kegembiraan bersama. Sebagai tanda terima kasih kepada penyokong kami, pelbagai hadiah menanti!

Dalam pencapaian Honda baru-baru ini memperoleh gelaran “Skuter Terlaris di Malaysia,” bukti komitmen kami yang tidak berbelah bahagi untuk menyampaikan skuter berkualiti tinggi kepada pelanggan setia kami.

Mitsuharu Funase, Ketua Pegawai Eksekutif Boon Siew Honda, dengan semangatnya untuk Edisi 3 menyatakan, “Kami sangat teruja dengan sambutan luar biasa yang kami terima untuk dua edisi pertama Honda Skuterama. Edisi 3 menjanjikan acara yang lebih dinamik, menawarkan pelanggan kami satu lagi peluang untuk berhubung dengan jenama kami dan mengalami yang terbaik daripada apa yang Honda tawarkan.”

Kami mengalu-alukan jemputan kepada semua peminat motosikal dan orang ramai untuk bersama-sama meraikan semangat Honda di Skuterama Edisi 3. Ayuh bersama-sama menjadikan acara ini satu pengalaman yang tidak dapat dilupakan.

Kongsi: