Kempen Tarik Balik Langkah Keselamatan Honda Untuk Honda Air Blade

Boon Siew Honda Sdn. Bhd. sedang mengumumkan Kempen Pengingat Langkah Pencegahan dan Keselamatan Produk untuk semua model Honda Air Blade untuk melaksanakan langkah-langkah pencegahan dan keselamatan. Kempen Pengingatan Balik Langkah Pencegahan dan Keselamatan Produk ini akan meliputi semua model Honda Air Blade yang dibeli daripada Boon Siew Honda Sdn. Bhd. dan/atau pengedar sahnya di bawah Julat VIN yang terjejas seperti di bawah:

 

Model Production Year Type VIN Range No. of affected unit

 

Recall ini disebabkan oleh bengkak pam bahan api yang mungkin menyebabkan enjin terhenti atau ketidakupayaan untuk menghidupkan/menghidupkan semula enjin. Bengkak ini menyebabkan halangan aliran bahan api dalam ruang kelegaan antara penutup salur masuk pam bahan api dan pendesak mengakibatkan aliran bahan api berkurangan atau dalam beberapa kes, halangan sepenuhnya aliran bahan api. Boon Siew Honda Sdn. Bhd. memastikan bahawa setiap Model Honda yang dinyatakan di atas yang menjalani kempen ini akan diperiksa dengan teliti dan bahagian yang terjejas akan diganti bagi menjamin keselamatan penunggang dan prestasi optimum motosikal.

FAQ

More Information

Toll Free Customer Careline |

1-800-88-3993

Email Enquiry |

enquiry@bswhonda.com.my

Operation Hours |

Isnin hingga Khamis: 9:00 pagi hingga 12:35 tengah hari. & 1:35 p.m. hingga 5:00 ptg.

Fridays: 9:00 Jumaat: 9:00 pagi hingga 12:30 tengah hari. & 2:30 petang hingga 5:00 ptg.a.m. to 12:30 p.m. & 2:30 p.m. to 5:00 p.m.

Share:

Recent Recall Lists