Kempen Recall Langkah Keselamatan Honda

Sebagai langkah berjaga-jaga, Boon Siew Honda Sdn. Bhd. akan menjalankan kempen panggil balik untuk menggantikan Kit Penapis Bahan Api untuk Honda CRF1000 dan CRF1100. Kempen ini adalah untuk memastikan bahawa pelanggan kami akan terus menikmati produk dengan tujuan sepenuhnya.

 

Nombor Casis yang terjejas adalah seperti di bawah: pengedar BigWing yang sah di bawah Julat VIN yang terjejas seperti di bawah:

Model Production Year Type VIN Range No. of affected unit

Boon Siew Honda Sdn. Bhd. memastikan bahawa semua unit terjejas yang menjalani kempen ini akan diperiksa dengan teliti dengan bahagian yang terjejas diganti kerana keselamatan penunggang dan prestasi optimum motosikal adalah keutamaan kami Zink oksida yang dihasilkan oleh proses kimpalan jahitan tangki mungkin telah tercabut ke dalam tangki bahan api, di mana ia mungkin terkumpul dalam penapis sedutan pam bahan api. Akibatnya, ini mungkin menyumbat penapis dan enjin mungkin tidak memecut dengan lancar atau mungkin terhenti.

FAQ

More Information

Toll Free Customer Careline |

1-800-88-3993

Email Enquiry |

enquiry@bswhonda.com.my

Operation Hours |

Isnin hingga Khamis: 9:00 pagi hingga 12:35 tengah hari. & 1:35 p.m. hingga 5:00 ptg.Mondays to Thursdays: 9:00 a.m. to 12:35 p.m. & 1:35 p.m. to 5:00 p.m.

Jumaat: 9:00 pagi hingga 12:30 tengah hari. & 2:30 petang hingga 5:00 ptg.

Share:

Recent Recall Lists