Kempen Recall Langkah Keselamatan Honda Untuk Honda X-ADV

Boon Siew Honda Sdn. Bhd. sedang mengumumkan Kempen Pengingatan Ulang Langkah Pencegahan dan Keselamatan Produk untuk semua model Honda X-ADV untuk melaksanakan langkah pencegahan dan keselamatan. Kempen Pengingatan Semula Langkah Pencegahan dan Keselamatan Produk ini akan meliputi semua model Honda X-ADV yang dibeli daripada Boon Siew Honda Sdn. Bhd. dan/atau peniaga BigWing yang diberi kuasa di bawah Julat VIN yang terjejas seperti di bawah:

 

Model Production Year Type VIN Range No. of affected unit
Honda X-ADV

 

Recall ini disebabkan oleh kemerosotan Elemen Perlindungan Arus Lebih di dalam ECU yang mungkin membawa kepada kemungkinan haba tinggi yang datang dari enjin, voltan dari ECU ke sensor aci dalam akan berkurangan yang menyebabkan MIL ditunjukkan dan disertai dengan pengaktifan mod selamat-gagal. Dalam senario terburuk, daya pacuan tidak akan dipancarkan lagi, mengakibatkan motosikal tidak dapat berjalan.

Boon Siew Honda Sdn. Bhd. memastikan bahawa setiap Model Honda yang dinyatakan di atas yang menjalani kempen ini akan diperiksa dengan teliti dan bahagian yang terjejas akan diganti bagi menjamin keselamatan penunggang dan prestasi optimum motosikal. Sila hubungi Pengedar BigWing Sah Boon Siew Honda untuk mengatur pemeriksaan dan penggantian Kit Sensor Kelajuan.

More Information

Toll Free Customer Careline |

1-800-88-3993

Email Enquiry |

enquiry@bswhonda.com.my

Operation Hours |

Isnin hingga Khamis: 9:00 pagi hingga 12:35 tengah hari. & 1:35 p.m. hingga 5:00 ptg.

Fridays: 9:00 Jumaat: 9:00 pagi hingga 12:30 tengah hari. & 2:30 petang hingga 5:00 ptg.a.m. to 12:30 p.m. & 2:30 p.m. to 5:00 p.m.

Share:

Recent Recall Lists